Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chutě jara v restauraci The Monastery

kuřecí salát
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Hotel Augustine připravil ve své restauraci menu, které nabízí pokrmy z čerstvých sezonních surovin od farmářů z Prahy a okolí. Některé bylinky a zelenina jsou dokonce vypěstované na pozemcích hotelu.

Menu Chutě jara:

  • Luční salát s burratou a karamelizovanými vlašskými ořechy
  • Krémová květáková polévka se zprudka opečenými mušlemi
  • Papardele s bazalkovým pestem a špenátem
  • Pečený filet z tresky s fialovými artyčoky a petrželí
  • Pečený telecí řízek s jarní zeleninou a citronovo-šalvějovou omáčkou
  • Dušená jehněčí kýta, cizrna, šalotka a omáčka ze smržů 

Co: Jarní menu
Kdy: 26. dubna – 12. května 2010
Kde: The Monastery restaurant, Letenská 12/33, Praha 1
Info: www.theaugustine.com

Skryt pre seznam
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč