Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Chutě jara v restauraci The Monastery

Chutě jara v restauraci The Monastery

26. 4.–12. 5. | Hotel Augustine připravil ve své restauraci menu, které nabízí pokrmy z čerstvých sezonních surovin od farmářů z Prahy a okolí. Některé bylinky a zelenina jsou dokonce vypěstované na pozemcích hotelu.


Menu Chutě jara:

Luční salát s burratou a karamelizovanými vlašskými ořechy

Krémová květáková polévka se zprudka opečenými mušlemi

Papardele s bazalkovým pestem a špenátem

Pečený filet z tresky s fialovými artyčoky a petrželí

Pečený telecí řízek s jarní zeleninou a citronovo-šalvějovou omáčkou

Dušená jehněčí kýta, cizrna, šalotka a omáčka ze smržů
26. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Jarní menu
Kdy: 26. dubna – 12. května 2010
Kde: The Monastery restaurant, Letenská 12/33, Praha 1
Info: www.theaugustine.com

REKLAMA

Přidat komentář