Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzská kuchyně v Hiltonu

Francouzská kuchyně v Hiltonu
sdílet:
11. 5. | Pětichodové degustační menu vytvořil speciálně pro tento večer hostující francouzský šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z restaurace Céleste v Tančícím domě ve spolupráci s šéfkuchařem restaurace Miroslavem Hanzalem.

Degustační menu doprovodí vína z vinařství Château Mont-Redon.

Menu:

  • Raci na zeleném a bílém chřestu s extraktem z mušlí, 
Châteauneuf-du-Pape blanc 2004
  • 
Husí játra vařená v husím sádle se sušeným ovocem ochuceným drůbeží šťávou, 
Lirac Blanc 2008
  • 

Půlka královského holouběte s bretaňskými artyčoky 
a šťávou z černých oliv,
 Châteauneuf-du-Pape rouge 2005
  • 
Vyzrálý sýr s džemem z kumquatu a jarními listy, 
Châteauneuf-du-Pape rouge 1999
  • 

Panna cotta z jogurtu a jahod s rebarborovým sorbetem, Château Rio Tord rosé 2008
  • 
Malé sladkosti

Co: Degustační menu
Kdy: 11. května 2010 od 19 hodin
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie, restaurace hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: 1890 Kč
Info: www.hiltonprague.cz

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč