Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Francouzská kuchyně v Hiltonu

Francouzská kuchyně v Hiltonu

11. 5. | Pětichodové degustační menu vytvořil speciálně pro tento večer hostující francouzský šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z restaurace Céleste v Tančícím domě ve spolupráci s šéfkuchařem restaurace Miroslavem Hanzalem.

Degustační menu doprovodí vína z vinařství Château Mont-Redon.

Menu:

  • Raci na zeleném a bílém chřestu s extraktem z mušlí, 
Châteauneuf-du-Pape blanc 2004
  • 
Husí játra vařená v husím sádle se sušeným ovocem ochuceným drůbeží šťávou, 
Lirac Blanc 2008
  • 

Půlka královského holouběte s bretaňskými artyčoky 
a šťávou z černých oliv,
 Châteauneuf-du-Pape rouge 2005
  • 
Vyzrálý sýr s džemem z kumquatu a jarními listy, 
Châteauneuf-du-Pape rouge 1999
  • 

Panna cotta z jogurtu a jahod s rebarborovým sorbetem, Château Rio Tord rosé 2008
  • 
Malé sladkosti
30. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Degustační menu
Kdy: 11. května 2010 od 19 hodin
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie, restaurace hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: 1890 Kč
Info: www.hiltonprague.cz



REKLAMA

Přidat komentář