Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Na chřest do Hiltonu

Na chřest do Hiltonu

13.–23. 5. | Během těchto deseti dnů můžete vyrazit na chřestové hody do hotelu Hilton. Čerstvý bílý a zelený chřest pochází z oblasti Mělníka, kde má pěstování chřestu dlouhou tradici.

Menu:

Bílý chřest

  • Vařený chřest podávaný s novými bramborami, rozpuštěným máslem a lehce uzenou šunkou, 380 Kč
  • Zapečený chřest s mozzarellou z buvolího mléka a horským špekem, 380 Kč
  • Smažený v lehkém těstíčku s omáčkou mousseline, 360 Kč
  • Pečený koláč s chřestem, sýrem ricotta a minirajčaty, 320 Kč

Zelený chřest 

  • Salát z jarních zelených listů, rajčat, pošírovaného křepelčího vejce a pažitkový dresink, 320 Kč
  • Krémová chřestová polévka se smaženými chřestovými hlavičkami a lupínky ze šunky serrano, 215 Kč
  • Rizoto z biorýže s chřestem a vyzrálým parmazánem, 320 Kč
  • Pošírovaný kamenáč na chřestu a nových bramborách s pomerančovou holandskou omáčkou, 620 Kč
10. 5. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Chřestové menu
Kdy: 13.–23. května 2010
Kde: CzecHouse Grill&Rotisserie, Hotel Hilton, Pobřežní 1, Praha 8
Info: www.hiltonprague.cz

REKLAMA

Přidat komentář