Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Chřestové speciality v Olivě

Chřestové speciality v Olivě

20.–22. 5. | Na šparglové menu můžete vyrazit do restaurace Oliva. Chřest tentokrát ochutnáte v kombinaci se smrži, mušlemi svatého Jakuba nebo s pražmou. Menu bude v nabídce od čtvrtka do soboty.

Menu:

– Chřestový krém podávaný s čatní ze smržů, provoněný estragonem, 155 Kč
– Polníček s kozím sýrem gratinovaný na krutonech s chřestem a karamelizovanou hruškou, zakápnutý citrusovo-medovou zálivkou, 185 Kč
– Bílý vařený chřest s beurre blanc, vařenými bramborami, tomatovým concassé a křupavými chipsy z parmské šunky, 225 Kč
– Mušle svatého Jakuba podávané s čerstvými tagliatelle s italskou slaninou pancetta, chřestem, rajčátky a bazalkou, 275 Kč

– Filet pražmy královské podávaný se salátem z pečené zeleniny (čekanka, cuketa, kukuřice, chřest a rajčata) s citronovo-hořčičnou zálivkou, 425 Kč
– Hovězí steak podávaný s krémovou houbovou omáčkou, šťouchanými bramborami s chřestem a grilovaným rajčátkem, 465 Kč
19. 5. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Chřestové menu
Kdy: 20.–22. 5. 2010
Kde: Restaurant Oliva, Plavecká 4, Praha 2
Info: www.olivarestaurant.cz


REKLAMA

Přidat komentář