Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Rebarbora v Le Palais

Rebarbora v Le Palais

14.–20. 6. |  Rebarbora je výborná do koláče i k pečenému masu. Vyzkoušejte, jak si s ní poradili v Le Palais.

Menu:

  • Paštika z foie gras se salátem z rebarbory a rebarborovým pyré

  • Pečené vepřové medailonky s rebarborovým chutney a na másle restované brambory

  • Rebarbora s nektarinkovým kompotem a jahodovým sirupem
10. 6. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Tříchodové menu s rebarborou
Kdy: 14.–20. 6. 2010
Kde: Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 950 Kč
Info: www.palaishotel.cz

REKLAMA

Přidat komentář