Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy

25. 6.| Co s masem, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle vašich představ? Co si k letnímu grilování s přáteli uvařit opravdu originální přílohu, a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku, třeba koňakovou s pepřem?

Ve škole vaření v Brně se dozvíte spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu. Součástí kurzu je degustace piva Guinness.

Co se bude vařit:
  • César salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony
  • Steak z býčí svíčkové na drceném pepři
  • Vepřová panenka balená ve šalvěji a špeku
  • Kukuřičné kuřátko plněné žampiony
  • Bramborová gratina
  • Pečená dýně na koriandru
  • Francouzská zelenina ratatouille
18. 6. 2010 | Autor: redakce Apetitu


Co: Kurz vaření
Kdy: 25. 6. 2010 od 16.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

REKLAMA

Přidat komentář