Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Základní techniky molekulární gastronomie

Základní techniky molekulární gastronomie

Molekulární kuchyně patří k moderním trendům. Jestli se v kuchyni nudíte a baví vás zkoušet nové věci, pak si nenechte ujít tento kurz. Naučíte se tvořit třeba lehké pěny, ovocný kaviár nebo zeleninové želé rolky.

Naučíte se pracovat například s těmito látkami: lecitin, xantanová guma, alginát sodný, chlorid vápenatý, rostlinná želatina nebo stlačený NO2.
21. 7. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Kurz vaření
Kdy: 11. 8. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1790 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz
REKLAMA

Přidat komentář