Poznejte gastronomii jihovýchodní Asie (Thajsko, Indie, Singapur, Čína,
Filipíny a Indonésie). K tomu se dozvíte, jak správně postupovat i kde
nakupovat potřebné ingredience.
Co se bude vařit:
Co se bude vařit:
- Sladkokyselý salát s grilovanými kachními prsíčky
- Jarní závitky
- Indická studená polévka
- Tom Yum
- Pikantní masové kuličky na salátu
- Indonéské ragú s bílou rybou, krevetami a banány
- Kuřecí špízy s kořeněným ananasem
- Thajské vaječné nudle s vepřovým masem
- Kachní prsíčka se zázvorem
- Kokosový custard s pyré z papáji
- Lepkavá rýže s mangem
Co: Kurz vaření
Kdy: 17. 8. 2010 od 17 hodin
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1990 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz