Degustace nového sezonního menu
Od září připravila brněnská restaurace La Bouchée nové menu.
Ochutnávkou z jeho nabídky si ale můžete zpříjemnit už konec prázdnin.
Menu:
-
Carpaccio z kachních prsou ochucené cibulovou marmeládou a čerstvou rukolou
-
Foie gras pošírované v portském víně podávané na perníkovém polštářku
-
Krémová polévka z pečené dýně parfémovaná šafránem, zdobená cuketovými hranolky a kapkou dýňového oleje
-
Řezy z jehněčí kýty na horkém grilu podávané s bramborovo-zázvorovými rösti
-
Tradiční francouzský koláč tarte au citron zdobený poctivou šlehačkou
Víno:
-
Zweigeltrebe rosé, pozdní sběr, 2009, Proqin
-
Grains de Roy AOC 2008 Pacherenc de Vic-Bilh
-
Prosecco di Valdobbiadene Extra Dry Contarini
-
Tréfli Egri Cuvée 2005 Thummerer
-
Tokaji Aszú 4 puttonyos 2000 Dessewffy Kastély Hétszölö
24. 8. 2010 | Autor:
redakce Apetitu
Přidat komentář