Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Degustace nového sezonního menu

Degustace nového sezonního menu

Od září připravila brněnská restaurace La Bouchée nové menu. Ochutnávkou z jeho nabídky si ale můžete zpříjemnit už konec prázdnin.

Menu:

  • Carpaccio z kachních prsou ochucené cibulovou marmeládou a čerstvou rukolou
  • Foie gras pošírované v portském víně podávané na perníkovém polštářku
  • Krémová polévka z pečené dýně parfémovaná šafránem, zdobená cuketovými hranolky a kapkou dýňového oleje
  • Řezy z jehněčí kýty na horkém grilu podávané s bramborovo-zázvorovými rösti
  • Tradiční francouzský koláč tarte au citron zdobený poctivou šlehačkou

Víno:

  • Zweigeltrebe rosé, pozdní sběr, 2009, Proqin
  • Grains de Roy AOC 2008 Pacherenc de Vic-Bilh
  • Prosecco di Valdobbiadene Extra Dry Contarini
  • Tréfli Egri Cuvée 2005 Thummerer
  • Tokaji Aszú 4 puttonyos 2000 Dessewffy Kastély Hétszölö
24. 8. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Degustační menu, degustace vín
Kdy: 25. 8. 2010 od 19 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno   
Za kolik: Cena vína – 459 Kč, kompletní menu včetně vína 899 Kč
Info: www.labouchee.cz

REKLAMA

Přidat komentář