Září se v pražské restauraci Benada ponese na vlně rustikální kuchyně
plné čerstvě sklizených hub, lesních plodů, švestek a bramborových
variací. Šéfkuchař Kamil Zelenka přichystal na poslední letní dny
speciální nabídku.
Menu:
Menu:
- Polévka z kotrče podávaná v chlebovém bochánku
- Hovězí steak ze svíčkové s ragú z lišek, servírovaný s opečenými bramborami
- Guláš ze šumavských hřibů podávaný s domácími spätzlemi
- Smažený klobouk z masáku podávaný s bylinkovými bramborami
- Grilovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou a kroketami
- Domácí povidlové taštičky sypané praženou strouhankou
- Švestkové knedlíky z bramborového těsta s makovým posypem, přelité rozpuštěným vepřovým sádlem
Co: Menu
Kdy: 1.–30. 9. 2010
Kde: Benada, Clarion Hotel Prague City, Tylovo náměstí 15/3, Praha 2
Info: www.clarionhotelpraguecity.com