Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lekce vaření v Alcronu: Jak správně připravovat ryby

Lekce vaření v Alcronu: Jak správně připravovat ryby
sdílet:
Nahlédněte do zákulisí mezinárodně ceněné kuchyně a pronikněte do tajů nákupu, přípravy a servírování ryb. Lekcí vás provede a do všech tajů kuchyně zasvětí mladý a talentovaný šéfkuchař hotelu Radisson SAS Alcron Roman Paulus.

Co: Jak správně připravovat ryby, od nákupu až po servírování
Kdy: Čtvrtek 15. ledna 2009 (další kurz na toto téma proběhne 22. ledna 2009)
Kde: Restaurace La Rotonde hotelu Radisson SAS Alcron (Štěpánská 40, Praha 1)
Za kolik: Cena na osobu a lekci činí 3800 Kč a zahrnuje koktejl na uvítanou, praktickou lekci vaření, nealkoholické nápoje, víno či sekt a večeři v restauraci La Rotonde včetně ochutnávky vína.
Rezervace: Na e-mailu [email protected] či na telefonu 222 820 410

Program (lekce s večeří trvá 5–6 hodin):
16:00 Příjezd do hotelu a setkání v baru Be Bop, nápoj na uvítanou
16:30 Začátek lekce vaření, šéfkuchař vás zasvětí do tajů přípravy svých výtečných pokrmů
20:00 Podávání večeře v restauraci La Rotonde doprovázené ochutnávkou vín

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč