Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Den zmrzliny v Angelatu

Den zmrzliny v Angelatu

Pražská zmrzlinárna Angelato si pro vás na čtvrtek 16. června připravila Den zmrzliny. Ochutnejte oblíbené i neobvyklé příchuti chladivé sladké lahůdky.
15. 6. 2011 | Autor: redakce Apetitu
V rodinné zmrzlinárně Angelato se ve čtvrtek 16. června koná Den zmrzliny. Mistři zmrzlináři pro vás připraví naprosté speciality. Od 18 hodin budete moci ochutnat nové příchuti zmrzliny – tvarohovou s borůvkami a lehce pikantní gorgonzolovou s vlašskými ořechy. A od 19 hodin se v Angelatu otevírá koktejl bar, kde vám namíchají zmrzlinové koktejly v nečekaných kombinacích.

Objevujte nové příchuti smetanové zmrzliny i ovocných sorbetů. My v redakci zmrzlinu od Angelata milujeme. Na Prague Food Festivalu jsme ochutnali výraznou vinnou a pivní zmrzlinu i osvěžující sorbet z marakuji nebo lahodný krém z ricotty. Zmrzlinové krémy připravují v Angelatu každý den čerstvé, neobsahují umělá barviva. Angelato, to nejsou žádné malé kopečky, ale poctivé kopce zmrzliny nabírané špachtlí. 

Rodinnou zmrzlinárnu Angelato najdete v Rytířské ulici v Praze 1. Otevřená je denně od 11 do 20 hodin. Info: www.angelato.cz

Připravila Jana Kopřivová
REKLAMA

Přidat komentář