Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak správně grilovat ryby

Jak správně grilovat ryby

Naučte se správně grilovat různé druhy ryb a mořských plodů.
28. 6. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Dalibor Navrátil vám vysvětlí, jak správně připravit rybu pro grilování. Také se dozvíte, jak dlouho jednotlivé druhy ryb grilovat. Lektor kurzu vám prozradí, co je to papilota a jak ji připravit. Naučíte se vybrat a uvařit vhodné přílohy ke grilovaným rybám a mořským plodům.

Menu kurzu:

  • Grilovaná papája s mořskými plody
  • Grilovaná makrela se středomořskou zeleninou
  • Rybí papilota – kousky mořských ryb s grilovanou zeleninou a bramborami fondantes
  • Pečený steak z čerstvé tresky (Cod fish) s grilovanou polentou Piemont

Co: Kurz vaření   
Kdy: 11. července 2011 od 16 hodin
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz
REKLAMA

Přidat komentář