Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Naučte se tatarák z lososa

Naučte se tatarák z lososa

Na kurzu vaření se dozvíte a vyzkoušíte, jak upravit lososa na pět různých způsobů.
28. 12. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Maso lososa má krásně růžovou barvu a je snadno stravitelné. Na vašem talíři by proto nemělo chybět. Aby jeho úprava nebyla monotónní, vyrazte na kurz vaření. Osvojíte si techniky šéfkuchařů, díky kterým připravíte dokonalé pochoutky z tepelně neupraveného rybího masa – tatarák a carpaccio. V zimě zahřeje rybí polévka a hlavní chod zastoupí steak z lososa propečený tak akorát, aby maso nebylo přesušené. Menu doplní studené omáčky, které skvěle vyzdvihnou chuť lososa i jiných ryb.

Menu kurzu:

  • Tatarák z lososa
  • Carpaccio z lososa
  • Rybí polévka s raviolou
  • Steak z lososa s listovým špenátem
  • Opékané brambory s pažitkou
  • Studené omáčky k rybám

Co: Kurz vaření   
Kdy: 16. ledna 2012 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz

REKLAMA

Přidat komentář