Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Víkend je ve znamení masopustních rejů

Víkend je ve znamení masopustních rejů

Plán na víkend je jasný – bujaré oslavy masopustu plné zabijačkových jídel a piva.
17. 2. 2012 | Autor: redakce Apetitu
Valentýnský pivní masakr, pivovar Kocour, Varnsdorf (18. února 2012)
Svéráznou představu o oslavách lásky a zamilovaných má pivovar Kocour. Na víkend pro vás připravil dobré pivo a masopustní hody. Sobotní akce se nejspíš protáhne až do neděle, takže svůj žaludek připravte na pořádný přísun vepřových lahůdek. Nebudou chybět jitrničky, jelítka, tlačenka, ovar, guláš a další zabijačková jídla.
Info: www.pivovar-kocour.cz

Žižkovský masopust, náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha (18.–21. února 2012)
Čtyřdenní maraton plný masopustního veselí a dobrého zabijačkového jídla začíná zítra na náměstí Jiřího z Poděbrad. Letos se k oslavám připojí i farmářské tržiště, které nabídne uzenářské a masné výrobky a k tomu třeba také sýry a nakládané dobroty.
Info: www.praha3.cz

Masopustní hody v restauracích, Praha, Brno, Pardubice, Liberec (21. ledna–21. února 2012)
Ještě o tomto víkendu můžete ochutnat masopustní pokrmy v restauracích v Praze, Brně, Pardubicích a Liberci. Tříchodové menu stojí 290 Kč a je celé ve znamení tradičních českých masitých jídel. Čekají na vás řízečky z vepřového ovaru, vepřové koleno v černém pivě, pečený bůček se staročeskou lepenicí, pečené selátko s bramborovým knedlíkem, jitrnice, jelita, polévka prdelačka a další speciality z vepřového masa.
Info: www.alakarte.cz

REKLAMA

Přidat komentář