Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami

Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami

Šťavnatost a chuť vyzrálého argentinského a moravského hovězího masa můžete porovnat na večeři v La Bouchée.
16. 3. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Speciální degustaci připravila brněnská restaurace La Bouchée. Ke srovnání dostanete světově proslulé vyzrálé hovězí z Argentiny a maso z ekologické farmy Mitrovský dvůr na Vysočině. Na hovězí můžete do La Bouchée zajít ve čtvrtek 22. března od 19 hodin.

Menu degustace:

  • Drůbeží raviola v rukolové emulzi
  • Medailonky z vyzrálé hovězí svíčkové z ekofarmy Mitrovský dvůr na smržové omáčce doplněné bramborovým fondánem
  • Medailonky z argentinské hovězí svíčkové na salse z pečených zelených paprik, rajčat a chilli servírované s chimichurri bramborem
  • Čokoládová panna cotta přelitá avokádovým medem sypaná praženými pistáciemi

Jednotlivé chody můžete zapíjet plnými víny z Chile, Argentiny a jižní Moravy. Průvodce večerem vám bude dělat argentinský sommeliér Gabriel Ruberto. Čtyřchodové menu stojí 780 Kč, s vínem vás vyjde na 1270 Kč. Oba hlavní chody budou v nabídce restaurace spolu s víny až do středy 28. března. Více na www.labouchee.cz

REKLAMA

Přidat komentář