Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Mladé maso, čerstvá zelenina a bylinky. Dejte si jarní Festival chutí

Mladé maso, čerstvá zelenina a bylinky. Dejte si jarní Festival chutí

20 restaurací v 5 různých městech připravilo tříchodové jarní menu.
13. 4. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Příchod jara je potřeba po náročné zimě řádně oslavit, a jak jinak než chuťovými delikatesami. Právě proto se koná Festival chutí, který nabízí výtečné menu ze sezonních surovin. Šéfkuchaři vytvořili takové dobroty, jako je kůzlečí roláda s domácí nádivkou, králičí hřbet nebo jehněčí pečeně na rozmarýnu. Masový zážitek zakončíte italským dezertem s marinovanými višněmi nebo rebarborovým závinem se skořicovou šlehačkou.

Tyto delikatesy si můžete objednat ve vybraných restauracích v Praze, Brně, Ostravě, ale i v Brandýse nad Labem nebo Průhonicích za cenu 290 Kč za celé tříchodové menu. Festival chutí se koná od 21. března do 21. dubna 2012 a zúčastní se ho například pražská Ambroisie Caffé Restaurant, Kobe nebo ostravský Restaurant Buena Vista. Vybrat menu a rezervovat své místo můžete na www.festivalchuti.cz. Zde najdete i nabídku všech restaurací, které se festivalu zúčastní.

Co: Festival chutí
Kdy: 21. března – 21. dubna 2012
Kde: vybrané restaurace v Praze, Brně, Ostravě, Brandýse nad Labem a v Průhonicích
Za kolik: 290 Kč
Info: www.festivalchuti.cz

Připravila Irena Vaňková
REKLAMA

Přidat komentář