Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Podzimní den českého medu na Jiřáku

Podzimní den českého medu na Jiřáku

Jak chutná zdraví z medové plástve?
9. 10. 2012 | Autor: redakce Apetitu

V pátek 12. října představí farmářské tržiště na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad český med. Tuzemští včelaři zde budou od 10 do 21 hodin nabízet svůj vlastní domácí med a další medové výrobky, například pečivo, medovinu, medové pivo a víno, ale i přírodní medovou kosmetiku, svíčky či propolisové mastičky. Včelaři předvedou svoji práci se včelami a návštěvníkům vysvětlí rozdíl mezi kvalitním a nekvalitním medem. Na medovém dnu nebude chybět ani muzika a divadlo pro nejmenší. Pro zvídavé bude připraven průhledný skleněný úl, aby viděli, co se uvnitř odehrává.

Názor redakce:


Podzimní den českého medu chce návštěvníkům nabídnout kvalitní produkty, které jsou sdružovány pod značkou Český med. Ta označuje jen potraviny prémiové kvality, které pocházejí výhradně z České republiky. Pomůže vám rozpoznat rozdíl mezi českým a dovozovým medem.
 
Připravila Irena Vaňková


REKLAMA

Přidat komentář