14. února | Potěšte svoji drahou polovičku
pětichodovou valentýnskou večeří v CzecHouse Grill & Rotisserie. Menu
nabízí delikatesy jako marinovaného skotského lososa v citronové trávě,
zapečené ústřice, ravioli plněné masem z královských krabů
s lanýžovým veloute a mnoho dalšího. Čeká vás uvítací přípitek,
hudební doprovod harfy a dáreček pro dámu. V baru Cloud 9 na vás zase
čekají nejrůznější speciality šéfkuchaře.
Co: Valentýnská večeře
Kdy: Sobota 14. února 2009 od 18.00
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie a Cloud 9 sky bar & lounge hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: V CzecHouse Grill & Rotisserie vás večeře přijde na 2950 pro pár, cena zahrnuje uvítací přípitek, večeři a dáreček pro dámu, doprovodná degustace vína stojí 690 Kč/osobu. V baru Cloud 9 vás večeře pro dvě osoby společně s lahví vína Le Rosé de Mouton Cadet, Baron Philippe de Rothschild, Bordeaux, Francie vyjde na 1490 Kč, s lahví šampaňského Taittinger Rosé Prestige na 2490 Kč.
Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu [email protected] Info: www.hiltonprague.cz
Menu v CzecHouse Grill & Rotisserie:
- Amuse bouche
- Královský garnát s máslem ochuceným aromatickými bylinkami
- V citronové trávě marinovaný skotský losos na křupavé zelenině
- Zapečené ústřice se šampaňským Sabayon
- Polévka z humrů s armaňakovou pěnou
- Ravioli plněné masem z královských krabů s lanýžovým veloute
- Sorbet z vodky a krvavých pomerančů
- Prsa z kuřat krmených kukuřicí nadívaná kachními játry, máslové zelené fazolky a zapečené sladké brambory
- Valentýnské čokoládové millefeuille s espresso pěnou a zmrzlinou z kávových zrnek
- Illy espresso a pralinky