Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Valentýnská večeře v hotelu Hilton Prague

Valentýnská večeře v hotelu Hilton Prague

14. února | Potěšte svoji drahou polovičku pětichodovou valentýnskou večeří v CzecHouse Grill & Rotisserie. Menu nabízí delikatesy jako marinovaného skotského lososa v citronové trávě, zapečené ústřice, ravioli plněné masem z královských krabů s lanýžovým veloute a mnoho dalšího. Čeká vás uvítací přípitek, hudební doprovod harfy a dáreček pro dámu. V baru Cloud 9 na vás zase čekají nejrůznější speciality šéfkuchaře.
3. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Co: Valentýnská večeře
Kdy: Sobota 14. února 2009 od 18.00
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie a Cloud 9 sky bar & lounge hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: V CzecHouse Grill & Rotisserie vás večeře přijde na 2950 pro pár, cena zahrnuje uvítací přípitek, večeři a dáreček pro dámu, doprovodná degustace vína stojí 690 Kč/osobu. V baru Cloud 9 vás večeře pro dvě osoby společně s lahví vína Le Rosé de Mouton Cadet, Baron Philippe de Rothschild, Bordeaux, Francie vyjde na 1490 Kč, s lahví šampaňského Taittinger Rosé Prestige na 2490 Kč.
Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu restaurants.prague@hilton.com Info: www.hiltonprague.cz

Menu v CzecHouse Grill & Rotisserie:

  • Amuse bouche
  • Královský garnát s máslem ochuceným aromatickými bylinkami
  • V citronové trávě marinovaný skotský losos na křupavé zelenině
  • Zapečené ústřice se šampaňským Sabayon
  • Polévka z humrů s armaňakovou pěnou
  • Ravioli plněné masem z královských krabů s lanýžovým veloute
  • Sorbet z vodky a krvavých pomerančů
  • Prsa z kuřat krmených kukuřicí nadívaná kachními játry, máslové zelené fazolky a zapečené sladké brambory
  • Valentýnské čokoládové millefeuille s espresso pěnou a zmrzlinou z kávových zrnek
  • Illy espresso a pralinky
REKLAMA

Přidat komentář