Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Valentýnský brunch v hotelu Hilton Prague

Valentýnský brunch v hotelu Hilton Prague

15. února | Nestihnete oslavit svatého Valentýna se svou drahou polovičkou? Nebo byste rádi oslavili svatého Valentýna s celou rodinou? V tom případě vyrazte na valentýnský brunch! Zatímco děti si budou hrát v dětském koutku, vyrábět dárečky pro maminky a soutěžit, vy si můžete v klidu užít romantické chvíle se svým partnerem a vychutnávat nejrůznější speciality ze slavnostního bufetu za doprovodu živého jazzu.
11. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Co: Valentýnský brunch
Kdy: Neděle 15. února 2009 od 11.00
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: 990 Kč na osobu, děti do 3 let zdarma, 50% sleva pro děti od 3 do 12 let
Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu restaurants.prague@hilton.com
Info: www.hiltonprague.cz

Předkrmy

  • Carpaccio ze sušeného hovězího masa s grilovaným chřestem a cuketou
  • San Daniele šunka krájená na objednávku
  • Výběr uzenin a klobás
  • Domácí terina ze zvěřiny s dušenou šalotkou a jablky
  • Sezonní zeleninové crudites s avokádovou omáčkou
  • Salát z grilované zeleniny
  • Čerstvé ústřice finede claire se šalotkovým octem
  • Losos marinovaný s citrusovými plody a blini

Individuální porce

  • Cuketa plněná sýrem ricotta a bylinkami
  • Sushi a sashimi na ledě s wasabi sójovou omáčkou a nakládaným zázvorem
  • Tatarák z tuňáka s červenou cibulí a koriandrem na lžíci
  • Pečené kuře s udon nudlemi, koriandrem a mangovou salsou
  • Caesar salát s kuřetem, slaninou, parmazánem a česnekovými krutony
  • Výběr tuzemských a zahraničních sýrů

Z hotelové pekárny

  • Čerstvé sladké pečivo a croissanty
  • Anglický ovocný řez
  • Sušenky
  • Máslo, džem a marmeláda
  • Domácí chléb, pečivo a toastový chléb

Vaječný koutek

  • Míchaná vejce s pažitkou, smetanou a uzeným lososem
  • Omelety
  • Sázená vejce
  • Slanina a párky
  • Grilovaná rajčata
  • Smažené bramborové placky

Z teplé kuchyně

  • Restované kuře s houbami shitake a paprikou
  • V páře vařený mořský okoun s citronovou trávou a bok choy
  • Domácí ravioli s humrem a lanýžovým máslem
  • Dušená kořenová zelenina
  • V páře vařená rýže
  • Pečené rozmarýnové brambory

Krájená masa

  • Pečený roštěnec s bylinkovou krustou s hořčicí
  • Pečená pražská šunka potíraná medem a zázvorem

Z hotelové cukrárny

  • Marinované mango se zázvorem
  • Mini crème brulée
  • Ananasový dort
  • Tiramisu
  • Profiteroles s hořkou a bílou čokoládou
  • Mandarinková pěna
  • Hruškový tatin
  • Čokoládová pěna s marinovaným pomerančem
  • Palačinky s borůvkovým kompotem a šlehačkou
  • Krájené sezonní ovoce
REKLAMA

Přidat komentář