Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Cuisine d’Alchimiste v Essensii

Cuisine d’Alchimiste v Essensii

13. až 24. února | Přijďte v době Bohemian Carnevale 2009 ochutnat do restaurace Essensia luxusní menu připravené speciálně pro všechny gurmety a karnevalové fanoušky.
12. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Co: Cuisine d’Alchimiste
Kdy: 13. až 24. února 2009
Kde: Hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Praha 1
Za kolik: 600 Kč za tříchodové ochutnávkové menu, 950 Kč za grand menu
Info: www.mandarinoriental.com | www.carnevale.cz

Více o Bohemian Carnevale 2009 si můžete přečíst v našem článku Do Prahy se opět chystá Bohemian Carnevale.

Bohemian Carnevale 2009 Ochutnávkové menu

  • Salát s pečenou pekingskou kachnou

    jemně nakrájená kachna s pomelem a okurkou, jarní cibulkou, koriandrem a sójovým dresinkem

  • Kuřecí tikka masala

    v tandori pečené kuřecí kousky v jemné indické omáčce

  • Teplý jablečný závin

    jablečný sorbet, rum créme anglaise

Grand menu
Předkrmy

  • Tom kha goong

    thajská krevetová polévka se šalotkou, thajskými houbičkami a koriandrem

  • Salát s pečenou pekingskou kachnou

    jemně nakrájená kachna s pomelem a okurkou, jarní cibulkou, koriandrem a sójovým dresingem

  • Goong thod prig gub takrai

    smažené tygří krevety v tempuře s česnekem, chilli, citronovou trávou a tamarinovým sosem

Hlavní chod

  • Phad Thai

    rýžové nudle připravované v pánvi wok, se smaženými krevetami, sójovými klíčky a tamarinovým sosem

  • Kuřecí tikka masala

    v tandori pečené kuřecí kousky v jemné indické omáčce

  • Pečená treska s malaburským kari

    filet tresky v tamarinové marinádě s kokosovým mlékem a indickým kořením

Dezerty

  • Teplý jablečný závin

    jablečný sorbet, rum créme anglaise

  • Teplá čokoládová polévka

    tmavá čokoláda Valhorna s křupavými krutony a zázvorovou zmrzlinou

REKLAMA

Přidat komentář