Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zážitkové výlety s Mňam Busy a Mňam Vlakem

steak s bramborem a brokolicí
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

I letos můžete v rámci Grand Restaurant Festivalu vyrazit na gastronomickou jízdu v Mňam Busu nebo Mňam Vlaku. První vyjíždí už 18. ledna. V průběhu Grand Restaurant Festivalu vyjedou následující zážitkové vlaky a autobusy

Tajný Mňam Bus, 18. ledna
Účastníci jízdy nebudou znát nic víc než místo a čas setkání. Jaké tři restaurace navštíví, se dozvědí až v průběhu akce. Napínavé, co říkáte?

Mňam Bus s časopisem Apetit, 19. ledna
Lahůdková jízda s redaktorkou Darinou Sieglovou, která se s vámi podělí o své recepty, gastrozážitky a tipy. Během výpravy se podíváte do pražských podniků Mandarin Oriental Hotel, Prague, Essensia, Blue Wagon a Francouzská restaurace Art Nouveau.

Singles Mňam Bus, 25. ledna
Pro nezadané, ale i zadané, kteří chtějí poznat nové přátele se zájmem o gastronomii. Postupně projedete podniky V Zátiší, Terasa U Zlaté studně a skončíte v baru hotelu Kempinski. Nebojte se nastoupit!

mapa České republiky
Grand Restaurant Festivalu se účastní 83 TOP restaurací.

Mňam Vlak, 1. a 2. února
Dvoudenní výlet přes Ostravu do Rožnovských pivních lázní za relaxací, regionálními specialitami a uměním

Mňam Bus po Praze, 8. února
Zážitková jízda pro gurmány, kteří mají rádi ověřenou klasiku a nepotřebují změnu. Podíváte se do pražských restaurací Miyabi, Chateau St. Havel a School.

Vegetariánský Mňam Bus, 9. února
Konečně zážitek pro ty, kteří nejedí maso nebo si ho nedávají tak často. Bezmasá menu nabídnou restaurace Secret of Raw, Mlýnec a Casa De Carli.

Farmářský bio Mňam Bus, 15. února
Další výlet bude mimo Prahu na Angusfarm do Soběsuk, kde účastníky čeká tříchodová festivalová degustace, prohlídka farmy a škola míchání tataráku.

Mňam Bus za příběhem jídla, 23. února
Z farmy Košík do Chateau Mcely aneb nevšední kombinace farmářské usedlosti s luxusním hotelovým resortem. Těšte se na tříchodové degustace a prohlídky podniků.

čokoládový koláč s malinami

Festival labužníků

Grand Restaurant Festival je zimní svátek všech milovníků dobrého jídla a pití, který se koná od 15. ledna do 28. února 2014. Během něj můžete ochutnat nejlepší české restaurace, které se umístily v aktuální publikaci Maurerův výběr Grand Restaurant. Letošním vítězem žebříčku se stala zámecká restaurace Piano Nobile v Chateau Mcely. Degustace do festivalových restaurací koupíte od 250 Kč na www.grandrestaurantfestival.cz. Vybírat můžete základní, dvouchodovou nebo tříchodovou degustaci i s nápoji.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč