Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Velikonoční brunch v Hilton Prague

Velikonoční brunch v Hilton Prague

12. dubna | Přivítejte jaro, pozvěte rodinu či přátele a sejděte se u stolu plného dobrot. Na velikonočním brunchi v hotelu Hilton Prague vás pohostí z pestré jarní tabule za doprovodu živého jazzu, o vaše děti bude postaráno v dětském koutku.
10. 4. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Co: Velikonoční brunch
Kdy: Neděle 12. dubna 2009 od 11.00 do 15.00
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague
Za kolik: 990 Kč na osobu, děti do 3 let zdarma, 50% sleva pro děti od 3 do 12 let (v ceně je brunch menu formou rautu, neomezená konzumace nealko nápojů, vybraných vín a piva). K poslechu hraje živý jazz, pro děti je připraven dětský koutek.
Rezervace: Tel. 224 842 700 nebo e-mail restaurants.prague@hilton.com

Předkrmy a saláty

  • Marinovaný králičí hřbet s pomerančovou kůrou a pepřem na jarních zelených listech
  • V koření obalený tuňák na salátu z řeřichy a balzamikový dresink
  • Ledová mísa s čerstvě otevřenými ústřicemi a pošírovanými krevetami
  • Citrony a šalotkový ocet, omáčka aioli
  • Vyběr sýrů s medem, fíkovým chutney, ořechy a sušeným ovocem

Doplňky a ozdoby

  • Rucola, červené radicchio, mladý špenát, frisse, okurky, mrkev, červená řepa, červená a žlutá paprika
  • Baby mozzarella a cherry rajčata
  • Marinovaný lilek s olejem ochuceným aromatickými bylinkami
  • Krájená vařená vejce, kousky slaniny, chlebové krutony, plátky parmazánu, marinované olivy, sýr a tuňák
  • Dresinky: Stilton, koktejlová omáčka, octový, citronový, extra virgin olivový olej, balzamikový ocet
  • Vyběr chlebů a pečiva, grissini, focaccia

Individuální porce

  • Suši a Nori maki na ledu s nakládaným zázvorem a wasabi
  • Šunka San Daniele s čerstvými fíky
  • Špenátový salát s grilovaným kuřetem krmeným kukuřicí, šalotkový ocet
  • Salát z pečených žampionů s kozím sýrem a tomatovo-rozmarýnovou omáčkou
  • Salát z mladých kuřat, křepelčích vajec a čočky
  • Velikonoční salát Caesar s chřestem, smaženým křepelčím vejcem a kořeněným kuřetem

Polévka

  • Řeřichový krém s pernotovou pěnou, pošírovaným vejcem a bylinkové krutony

Maso krájené před hostem

  • Pečené jarní jehně s velikonoční nádivkou a rozmarýnovou omáčkou

Hlavní jídla

  • Vejce Benedict
  • Závitky z telecího masa s horským špekem a rozmarýnem
  • Jehněčí ragú s kořenovou zeleninou a kapustou
  • Pečený filet z mořského okouna na jarní zelenině s rukolovým olejem
  • Špenátové lasagne s grilovanou zeleninou a tomatovým coulis
  • Pažitkové mladé brambory
  • Restovaná cuketa s cherry rajčaty a tymiánem

Z vlastní pekárny

  • Čerstvě pečené sladké pečivo a croissanty
  • Citronové a borůvkové muffiny, mazanec
  • Sýrové kornoutky a tousty
  • Máslo, džem, marmelády a lesní med

Výběr velikonočních dortů a cukrářských výrobků

  • Mini crème brûlée
  • Profiteroly s bílou a hořkou čokoládou
  • Zmrzlina s omáčkami
  • Marinované čerstvé ovoce v Grand Marnier
  • Belgické vafle s javorovým sirupem, karamelovým krvavým pomerančem, vlašskými ořechy, čokoládou a šlehačkou

Dětský koutek

  • Výběr malých sendvičů
  • Krajená pizza
  • Mini hovězí burger
  • Párek v rohlíku
  • Čokoládové brownies
  • Čokoládová velikonoční vejce
REKLAMA

Přidat komentář