Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Ochutnejte Uruguay

Ochutnejte Uruguay

4. května | Asado y dulce de leche (maso,hlavně hovězí, a sladký krém), to jsou dva nejtypičtější uruguayské pokrmy, ve které se mísí vlivy evropského jihu – Itálie, Španělska a Francie. Dulce de leche je národní posedlost, používá se k plnění koláčů, dortů, palačinek, sušenek a dalších sladkostí. Při této večeři si tak určitě nezapomeňte nechat místo na dezert, bude bezesporu pomyslnou třešničkou na dortu.
24. 4. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Co: Latinskoamerický gastronomický festival (koná se u příležitosti 14. setkání zemí Skupiny Rio a Evropské unie, které proběhne v květnu)
Kdy: Pondělí 4. května od 18:30 do 23:30
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, Nám. Curieových 100, Praha 1
Za kolik: 700 Kč (cena za menu na osobu)
Rezervace: Pro rezervaci stolu volejte 234 614 138 nebo pište na food.beverage@hotelpresident.cz

Menu

Předkrm:

  • Tomates rellenos con atún – rajčata plněná tuňákem

Hlavní chod:

  • Pierna de cordero a la floridense – jehněčí kýta na floridský způsob

Dezert:

  • Flan de leche – mléčný nákyp

Více informací zde:

REKLAMA

Přidat komentář