Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Barilla Penne à la minestrone

Minestrone je světoznámá italská polévka, jejiž základ tvoří kořenová zelenina. Stačí ubrat vývar, přidat pár dalších ingrediencí a místo polévky máte chutnou směs na těstoviny.
9. 7. 2014 | Autor:

Suroviny pro 4 osoby

  • 6 lžic oleje
  • 300 g brambor
  • karotka, nasekaná
  • 1 řapík celeru
  • 1/2 cibule
  • 50 g pancetty
  • 400 ml zeleninového vývaru
  • 2 stroužky česneku
  • 320 g penne Barilla
  • snítky tymiánu

 

Postup 

Na 2 lžících oleje asi 4 minuty opékejte na kostky nakrájené brambory, karotku, řapík celeru a cibuli (nadrobno nasekané) a pancettu nakrájenou na nudličky. Zalijte zeleninovým vývarem a vařte 10 minut. Zvlášť na 4 lžících oleje minutu opékejte 2 stroužky česneku, vyhoďte je a nahraďte špetkou drceného chilli a lístky ze snítky tymiánu. Smíchejte s uvařenými penne a se zeleninou.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

 
 
 
REKLAMA

Přidat komentář