Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Barilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou

Luxusní italská večeře
8. 7. 2014 | Autor:

Suroviny pro 4 osoby 

  • 1 balení Barilla Spaghetti č. 5 
  • 1 Barilla Basilico – Rajčatová omáčka s bazalkou
  • 500 g Italské klobásy Salsiccia 
  • 1/4 lžičky pálivé červené chilli papriky 
  • 1/4 šálku červeného vína 
  • 1/2 šálku čerstvě nastrouhaného sýra Parmigiano Reggiano 
  • 10 listů čerstvé bazalky nakrájených na proužky 

 

Časová náročnost 
Příprava 5 minut + 20 minut vaření 


1. Velký hrnec naplňte vodou a přiveďte k varu. 
2. Na velké pánvi orestujte italskou klobásku Salsiccia spolu s pálivou chilli paprikou na středně velkém plameni, části klobásky od sebe oddělujte pomocí dřevěné lžíce.
3. Snižte teplotu. 
4. Přidejte víno a pomalu vařte 2–3 minuty. 
5. Přidejte rajčatovou omáčku s bazalkou a duste po dobu 5 minut. 
6. Špagety uvařte podle návodu. 
7. Po scezení ihned přidejte horké špagety do omáčky. 
8. Dobře promíchejte. 
9. Přidejte sýr Parmigiano a nakrájenou bazalku; na pánvi vše lehce proházejte. 
10. Na závěr špagety naservírujte na talíř nebo do misky a podávejte.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. 
Pro více informací navštivte www.barilla.cz

REKLAMA

Přidat komentář