Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Svíčková pečeně

Average: 3.2 (9 hlasování)
Jsou to paradoxy! Právě u nejobdivovanější položky české kuchyně nikdo neví, jaká je vlastně ta pravá... My vám proto krok po kroku předvede verzi, která má k ideálu proklatě blízko.

Komentáře

Obrazek uzivatele
Kterej idiot tam přidal tu hudbu do toho videa? Vůbec není rozumět mluvenému slovu!
Obrazek uzivatele
Jasná zpráva. Byl to umělec a nebo nějaký ufoun... Taky jsem to patřičně komentoval. :-)
Obrazek uzivatele
Kdo se to vrátil z nějaké jiné galaxie a dal k mluvenému slovy ty příšerné zvuky, které zcela chvílemi přehluší svým nepříjemným zvukem komentář? To byl umělec ? Tak ven s ním. To je nepatřičné šeredně rušivé u všech receptů a tady ještě navíc u českého klasického receptu dvojnásob, nebo to snad autor chce říci, že to nemá chybu ? Není to ani moderní ani hezké, jen pisklavé prapodivné zvyjz, kteréí tahají za uši, a pak je nasnadě tento recepz t opustit a neposlouchat. Pak je to zase zbytečné ho tady mít. Tak co s tím? Babo raď.Můj názor je - vyhodit ony hudební skřeky a bude to fajn recept i na poslocuhání zvláště, když je hlas dámy tiše medově sladký a tak i velmi příjemný.
Obrazek uzivatele
Dobrý den, Vladimíre,
mrzí nás, že Vám formát videa nevyhovuje, nicméně hudební podkres je součástí zvukové stopy a nedá se od mluveného slova v této fázi již oddělit. Video je několik let staré a nemůžeme do něj už zasahovat. Mezitím se trend posunul spíše k tomu, že se mluvené slovo naopak opuští, videa se zkracují, vše se vyjadřuje nikoli doprovodným komentářem, ale pouze obrazem (doplněným o krátké texty) s hudebním podkresem. Samozřejmě každému nemusí hudba pod videem vyhovovat. V případě nekomentovaných videí se dá ale jednoduše vypnout zvuk, informační hodnota zůstane zachována a divák si může pustit (třeba z magnetofonu :-) ) muziku, která se mu zamlouvá.

Přidat komentář