Dýňové noky se šalvějovým máslem

Dýňové noky se šalvějovým máslem

Průměr: 3.5 ()
Dýně milujeme na všechny možné způsoby! Polévka, rizoto, bábovka,... Pokud se téhle podzimní suroviny také nemůžete nabažit, zkuste jednoduché a přitom skvělé dýňové noky s šalvějovým máslem! Můžete je podávat jako hlavní chod nebo jako přílohu k dušenému masu.

Dýně milujeme na všechny možné způsoby! Polévka, rizoto, bábovka,... Pokud se téhle podzimní suroviny také nemůžete nabažit, zkuste jednoduché a přitom skvělé dýňové noky s šalvějovým máslem! Můžete je podávat jako hlavní chod nebo jako přílohu k dušenému masu.

Suroviny

dýně 1 kg
hokkaido, oloupané, zbavené semen, nakrájené na 3cm kousky (cca 700 g po očištění)
olivový olej
mouka pšeničná hladká 200 g
0
sůl 1.5
pepř bílý 0.5
mletý (podle chuti)
pepř
čerstvě mletý
máslo 120 g
nasekaného
šalvěj 2
lístky
parmazán
k podávání

Obchod Apetit