Šlehačková bublanina s ovocem

Šlehačková bublanina s ovocem

Průměr: 3.3 (44)

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3072 kcal
Bílkoviny 61 g
Cukr 434 g
Tuky 118 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Léto. Prázdniny. Třešně. Bublanina. Tyhle čtyři věci zkrátka neodmyslitelně patří k sobě. Nejvláčnější a nejjednodušší buchtu na světě můžete ale péct klidně celý rok! Pokaždé vyvolá úsměv a krásné vzpomínky na léto... Ovoce v bublanině můžete libovolně obměňovat podle sezony a později podle zásob v mrazáku – kromě třešní můžete použít i jahody, rybíz, meruňky, borůvky, nebo blumy.  

Léto. Prázdniny. Třešně. Bublanina. Tyhle čtyři věci zkrátka neodmyslitelně patří k sobě. Nejvláčnější a nejjednodušší buchtu na světě můžete ale péct klidně celý rok! Pokaždé vyvolá úsměv a krásné vzpomínky na léto... Ovoce v bublanině můžete libovolně obměňovat podle sezony a později podle zásob v mrazáku – kromě třešní můžete použít i jahody, rybíz, meruňky, borůvky, nebo blumy.

 

 

Suroviny

vejce 3 ks
velká
krupicový cukr 1 hrnek
mouka pšeničná polohrubá 2
kypřicí prášek do pečiva 1 bal
sůl špetka
smetana ke šlehání 250 ml
třešně 400 g
odstopkovaných
moučkový cukr
na poprášení
Autor: Martina Zajícová

Obchod Apetit