Nebojte se experimentů a vyměňte oblíbenou bazalku za aromatickou šalvěj.
Suroviny pro 4 osoby
- 1 lžíce másla
- 100 g pancetty
- 12 lístků šalvěje
- 320 g těstovin farfalle Barilla
- 2 vejce
- 150 ml 30% smetany
- 3 lžíce parmazánu
- sůl a pepř
Postup
Na lžíci másla opékejte 100 g pancetty na kostičky, až zprůhlední, přičemž minutu před dokončením přidejte lístky šalvěje. Přidejte uvařené farfalle, vypněte a pak do pánve vlijte prošlehanou směs 2 vajec se 150 ml 30% smetany, 3 lžícemi parmazánu, solí a pepřem. Promíchejte.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz