0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Farfalle se šalvějí a smetanovým krémem

Barilla Farfalle se šalvějí a smetanovým krémem
sdílet:
Nebojte se experimentů a vyměňte oblíbenou bazalku za aromatickou šalvěj.

Suroviny pro 4 osoby 

  • 1 lžíce másla
  • 100 g pancetty
  • 12 lístků šalvěje
  • 320 g těstovin farfalle Barilla
  • 2 vejce
  • 150 ml 30% smetany
  • 3 lžíce parmazánu
  • sůl a pepř

 

Postup

Na lžíci másla opékejte 100 g pancetty na kostičky, až zprůhlední, přičemž minutu před dokončením přidejte lístky šalvěje. Přidejte uvařené farfalle, vypněte a pak do pánve vlijte prošlehanou směs 2 vajec se 150 ml 30% smetany, 3 lžícemi parmazánu, solí a pepřem. Promíchejte.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit