Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Farfalle se šalvějí a smetanovým krémem

Barilla Farfalle se šalvějí a smetanovým krémem
sdílet:
Nebojte se experimentů a vyměňte oblíbenou bazalku za aromatickou šalvěj.

Suroviny pro 4 osoby 

  • 1 lžíce másla
  • 100 g pancetty
  • 12 lístků šalvěje
  • 320 g těstovin farfalle Barilla
  • 2 vejce
  • 150 ml 30% smetany
  • 3 lžíce parmazánu
  • sůl a pepř

 

Postup

Na lžíci másla opékejte 100 g pancetty na kostičky, až zprůhlední, přičemž minutu před dokončením přidejte lístky šalvěje. Přidejte uvařené farfalle, vypněte a pak do pánve vlijte prošlehanou směs 2 vajec se 150 ml 30% smetany, 3 lžícemi parmazánu, solí a pepřem. Promíchejte.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín