< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 20 min
4,4
Míchaná vejce
< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí
> 60 min
4,4
Nejsnazší kuřecí vývar
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
< 30 min
4,2
Lososový tatarák
< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari
< 60 min
3,9
Pečené americké brambory
< 30 min
4,6
Škvarková pomazánka s jarní cibulkou
< 60 min
4,5
Jablečné pyré
< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda
< 45 min
4,1
Červenočočkový dhal s cizrnou
< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
< 15 min
4,2
Vejce do skla
< 60 min
4,3
Utopenci
< 60 min
4,6
Meruňkový džem
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
< 60 min
4,4
Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý