< 45 min
4,7
Rajská polévka
< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 30 min
4,4
Houbové rizoto
> 60 min
3,8
Makronky se sektem
< 20 min
4,4
Míchaná vejce
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
> 60 min
4,4
Nejsnazší kuřecí vývar
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
< 15 min
4,1
Cuketová pomazánka
< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari
< 75 min
4,2
Gratinované brambory
< 60 min
3,8
Základní vanilkový crème brûlée
< 30 min
4,0
Pestrá pomazánka z tvarohu
< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami
< 30 min
4,6
Škvarková pomazánka s jarní cibulkou
< 45 min
4,5
Květákový krém
< 60 min
3,9
Pečené americké brambory
< 60 min
4,5
Jablečné pyré
< 30 min
4,5
Žampionová omáčka
< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda
< 30 min
4,0
Květák jako francouzské brambory
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem