Recepty s bezlepkovým pečivem
Bezlepkové pečivo je pečivo vyrobené bez použití pšeničného lepku, což je běžná bílkovina obsažená v pšenici, ječmeni a žitu. Toto pečivo je určeno pro lidi s celiakií nebo glutenovou intolerancí, kteří nesnesou konzumaci lepku. Bezlepkové pečivo se vyrábí z alternativních druhů mouky, jako je mouka z rýže, z kukuřice nebo mouka z mandlí.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-