Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

2016/4

Apetit 2016/4

2016/4

Obsah vydání

Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou?

Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně.

Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva.

Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí!

Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!

Obchod Apetit