Zero waste kuchyně
Třídění odpadků je už samozřejmost, je proto načase posunout se dál, k domácnosti, kde skoro žádné nebudou. Naučíme vás zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst!
Škola francouzské cukrařiny
Cukrářka Petra Stahlová tentokrát ukáže, jak jednoduše připravit efektní sladké pohoštění na jakoukoli party v podobě skleničkových dezertů. Zopakujete si postupy, které už znáte, a naučíte se i spoustu nových věcí.
Na plech!
Oprášili jsme recepty ze zápisníků a rodinných kuchařek naškrábané dětskou rukou i vykroužené úhledným písmem našich maminek a babiček a vdechli jim nový život. Výsledkem jsou báječně jednoduché koláče jako stvořené k nedělní kávě!
Jarní zelenina
V květnu si konečně můžeme začít pořádně užívat tuzemskou zeleninu a otevírá se cesta k opravdu pestrým kombinacím. Jestli byste něco neměli minout, pak je to chřest v jeho vrcholné sezoně. A i když to může vypadat podivně, nejlepší mrkvové zákusky jsou ze šťavnatých jarních mrkviček.
Přidat komentář