Kedlubny
Šťavnaté a křehké mladé kedlubně rovnou po vytažení ze záhonku se vyrovná máloco. To ale neznamená, že se s kedlubnami nedají dělat hotové divy v kuchyni! Přesvědčíme vás, že tahle opomíjená zelenina je dokonale všestranná.
Cesty za jídlem
Léto je na dohled a s ním otázka, kam se vydat na prázdniny. Pokud stejně jako my vybíráte vysněné destinace podle toho, jak dobře se v daném místě jí, možná vám v rozhodování pomohou tipy redakce, která pilně ochutnávala po celé Evropě.
Jsou tady jahody!
Nemůžeme se dočkat, až se na záhonech začervenají šťavnaté jahody. Ale tohle štěstí trvá jen chvilku! Nepropásněte jahodovou sezonu a vyčarujte z úrody moučníky nebo zmrzlinu.
Ochutnejte a těšte se na Apetit piknik!
Třetí červnovou sobotu naplníme park Grébovka stánky s těmi nejúžasnějšími lahůdkami – někteří prodejci patří mezi stálice, někteří jsou zase našimi novými úlovky. Už se nemůžeme dočkat! Abychom vás také naladili, máme pro vás malou ochutnávku toho, co vás s námi čeká...
Přidat komentář