Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2019/2

Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra!

Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Masopust

Škvarky, jelítka i vepřové koleno jako základ zabijačkových pochoutek, které zvládnete i v městské kuchyni.

Na otočku v kuchyni

V nové rubrice vám šéfredaktorka Lucka představí bleskové recepty, které ráda sama vaří. Tentokrát vás přesvědčí, že asijská kuchyně nemusí být vůbec komplikovaná ani přípravou, ani sháněním surovin.

Učíme se od mistra

V únorovém dílu našeho seriálu vás šéfkuchař Pavel Býček zasvětí do techniky pomalého pečení. Kuře s nádivkou z kořenové zeleniny v této úpravě je neobyčejně šťavnaté a křehké. 

Zamilované dezerty

Koláč s vůní růží, granátové pusinky, malinové suflé, jahodový kremeš a pohár s třešněmi a čokoládou můžete své lásce připravit nejen na svatého Valentýna. 

Recepty z vydání

Pečení: Pomalu pečené kuře, nádivka a nastavovaná kaše

Pravidelnou školu vaření vede na stránkách Apetitu skvělý šéfkuchař Pavel Býček. Každý měsíc vás učí...

Přidat komentář