Masopust
Škvarky, jelítka i vepřové koleno jako základ zabijačkových pochoutek, které zvládnete i v městské kuchyni.
Na otočku v kuchyni
V nové rubrice vám šéfredaktorka Lucka představí bleskové recepty, které ráda sama vaří. Tentokrát vás přesvědčí, že asijská kuchyně nemusí být vůbec komplikovaná ani přípravou, ani sháněním surovin.
Učíme se od mistra
V únorovém dílu našeho seriálu vás šéfkuchař Pavel Býček zasvětí do techniky pomalého pečení. Kuře s nádivkou z kořenové zeleniny v této úpravě je neobyčejně šťavnaté a křehké.
Zamilované dezerty
Koláč s vůní růží, granátové pusinky, malinové suflé, jahodový kremeš a pohár s třešněmi a čokoládou můžete své lásce připravit nejen na svatého Valentýna.
Přidat komentář