Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2020/11

Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Vše o mletém mase

Univerzální podoba masa, umleté ho totiž můžete využít na tisíc způsobů. Připravili jsme pro vás nejen recepty, ale hlavně spoustu praktických rad a tipů, se kterými se v mletém mase nikdy neztratíte.

Dýňová sezona

Tuzemské dýně jsou sice díky své trvanlivosti k mání od léta skoro do konce zimy, ale v čase kolem Halloweenu si na ně vzpomeneme přece jen častěji. Poradíme vám, jak chutně využít běžně dostupné druhy.

Přivítejte svatého Martina

Listopad, listopad, vítr fouká do zahrad, padá listí z jabloní, Martin jede na koni... Ať už vyrazíte zazimovat chatu, nebo na jednu z posledních procházek do lesa, máme pro vás skvělé menu, kterým můžete přivítat příchod zimy.

Ať žijí duchové!

Ať už slavíte anglosaský barevný Halloween, nebo v tichosti domácí Dušičky, pokaždé je to příležitost upéct něco dobrého. Není náhoda, že sladkostmi se v různých kulturách vzpomíná na zesnulé, na jejichž počest se pak dobroty snění...

Recepty z vydání

Jelení wellington s rybízovou omáčkou

Zvěřinová variace se u téhle původně anglické ,vyšší dívčí‘ – v originálu připravované z...

Pytlácký koláč

Zkuste schovat šťavnaté masové ragú pod zlatavé křehounké těsto. Bude z toho hit!

Trhaný bažant ve vývaru se šalvějovo-křenovými knedlíčky

Tenhle aromatický vývar s výraznými knedlíčky představuje skvělý způsob, jak pro sebe objevit bažanta.

Králičí korma s rýží a heřmánkovými rozinkami

Králíka po indicku zapíjejte stylově pivem IPA, k vytírání omáčky se skvěle hodí chléb naan či jiné...

Zvěřinové klobásy zapečené v těstíčku

Klobásky v těstíčku – ,toad in the hole‘ čili ,žába v díře‘ – jsou tradiční...

Stir fry s krevetami, zeleným pepřem a zázvorem

Recept inspirovaný kambodžskou kuchyní, která pepř zbožňuje, potěší zejména milovníky krevet. Sušený...

Indické kuřecí kari s česnekem a černým pepřem

Kari z jižní Indie je netypické tím, že jeho pálivost nestojí na chilli, ale na pepři. Masu svědčí pobyt v...

Fíky ve filo těstě s kozím sýrem a černým pepřem

Perfektní a efektní předkrm, který je hotový, než řeknete pepř.

Masové kuličky se sýrem a bílým pepřem pečené na batátech

Bílý pepř dodá spolu s ostřejší chutí ovčího sýra masu příjemnou pikantnost. Nenahrazujte celé kuličky...

Citronová pěna a máslové sušenky s růžovým pepřem

Růžový pepř je původem z Jižní Ameriky a není příbuzný s pepřovníkem černým (piper nigrum), tropickou...

Čokoládová zmrzlina s černým pepřem

Tahle příjemně lehká zmrzlina se obejde bez smetany. Nezbytností je však přidání glukózy, bez níž by v...

Dvoubarevná bábovka s kávovou polevou

Mramorovaná bábovka je klasika, která nikdy nezklame. A když se s ní přidá poleva s kávou, je to mana nebeská!

Přidat komentář