Co jíst a vařit v únoru
V surovinách, které jsou u nás běžně dostupné po celou zimu, najdete spoustu zdraví prospěšných látek. Prozradíme vám, proč jsou tak výjimečné, a poradíme, po kterých sáhnout a přetvořit je ve skvělá jídla.
Rozpustilý masopust
S masopustním veselím je to letos poněkud nahnuté, a tak vám nabízíme aspoň zasněžené vzpomínky a k nim stylová jídla, která zvládnete doma.
Důkaz lásky
Čokoláda, maliny, vášnivá marakuja, bezé a kapka alkoholu. Zbožňované přísady, z nichž jsme sestavili ty nejsladší dezerty. Musíte do nich investovat i čas a úsilí – ale jak jinak dokázat, že někoho skutečně milujete?
Učíme se od mistra
Nová cukrářka restaurace La Cucina Paola Caddeo je hvězda na vzestupu. V šestadvaceti letech velí cukrářské výrobě La Cuciny a pro pekárnu Oh Deer bakery vymýšlí příchutě croblih. Nás naučila vláčné italské koblihy bomboloni.
Přidat komentář