Recepty s chapati chlebem
Chapati je tradiční indická placka či nekynutý chléb. Je oblíbený v indické kuchyni i v mnoha dalších asijských kuchyních. Připravuje se z pšeničné mouky, vody a soli, čapátí jsou tenké jako palačinky. Protože jsou pružné, lze je dobře použít k nabírání kari, ale i jiným masovým i luštěninovým jídlům. Podobně jako slavnější kynutá placka naan se často připravuje v tandoori peci.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-