0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s chřestem

Chřest bílý pochází většinou z domácí produkce - jde tedy o velmi sezónní pochoutku. Zelená se obvykle dováží z celého světa a je proto většinou dostupná během celého roku. Jediný rozdíl mezi nimi je ve způsobu jejich pěstování – bílá se pěstuje bez přístupu světla, proto jí chybí barvivo. Kromě bílého a zeleného chřestu existuje i chřest fialový, který obsahuje více cukru.

...


Při koupi chřestu se zaměřte především na jeho čerstvost. Pokud je pružná a při jejím ohýbání máte pocit, že pukne, vybrali jste si správně. Řez by měl být čistý. Pokud konce začínají plesnivět byl chřest skladován déle. Chřest uchovávejte v chladu, zabalený do vlhké utěrky a spotřebujte jej do tří dnů.

Více pro milovníky chřestu:


Celý popis

Obchod Apetit