< 30 min
4,6
Losos v papilotě
> 60 min
3,4
Cuketový koláč s tymiánem a kozím sýrem
> 60 min
4,4
Šafránová roláda s borůvkovým krémem s citronovým tymiánem
< 10 min
4,5
Jednohubky s uzeným sýrem
> 60 min
4,0
Jahodová crostata s tymiánem
< 30 min
5,0
Pošírovaný amur s letní zeleninou
< 20 min
0,0
Grilovaný čerstvý sýr s prosciuttem
< 60 min
0,0
Duhový pstruh na páře s pomerančem a tymiánem
> 60 min
5,0
Tartaletky z pohankové mouky s mléčnou rýží a ostružinami
> 60 min
5,0
Crostini s ostrým meruňkovým čatní
> 60 min
5,0
Domácí široké nudle s hříbky a dýní
< 60 min
5,0
Rybí karbanátek s bramborovou kaší a čočkovým salátem
< 15 min
5,0
Ledový heřmánkový čaj s citronem a tymiánem
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem