Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dopřejte sobě (i svým dětem) zábavné variace těstovin

AD
Adriana pasta
ZDROJ: Apetit pro Adriana pasta
sdílet:

Chcete inspiraci na rychlý, a přitom kvalitní obeď? Těstoviny Adriana nabízejí mnoho možností! Stačí si jen vybrat a potěšit tak nejen své, ale třeba i mlsné jazýčky svých potomků.

Těstoviny Adriana se prodávají v různých variantách: Od klasických špaget přes fusilli, penne až po netradiční kousky, jako jsou funghetto či creste di gallo. Některé z nich jsou dokonce v různých verzích jako například 100% semolinové, tradiční, celozrnné, rychle uvařené pro ty, kdo spěchají, i tříbarevné, aby talíř hrál všemi barvami. Níže je malá ukázka toho, co by se vám mohlo hodit:

Torti 2 minuty
představují alternativu klasických vřeten s extra rychlou přípravou. Díky speciálnímu tvaru se uvaří během dvou minut současně s omáčkou. Proto doporučujeme nevařit je zvlášť, ušetříte čas i námahu!
Cena: 42,90 Kč
   

Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana

Gobetti rigati
neboli velká kolena. Velikostí, tvarem, ale zejména vroub­kováním po celém obvodu jsou ideální přílohou do omáček, kterou skvěle zadržují uvnitř i na povrchu. Vyznačují se hrubým pomoučněným povrchem, typickým znakem domácích těstovin.
Cena: 42,90 Kč
   

Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana

Celozrnné špagety
Klasika mezi těstovinami. Univerzální a nejoblíbenější. Lze je užít v jakékoli variantě pokrmu. Při natočení drží
na vidličce i s ingrediencemi a omáčkou a jsou tím pra­ vým soustem pro gurmány. Vyrobeny ze 100% celozrnné mouky z tvrdé pšenice.
Cena: 42,90 Kč
   

 

Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana
Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana

Suroviny

Polévka se zvířátky
olivový olej 2 PL
cibule červená 1
nakrájená na drobno
mrkev 1
nakrájená na kostičky
rajčatová passata - pyré 100 ml
400 g
vývar hovězí 250 ml
krupicový cukr PL
skořice 1 špetka
těstoviny 100 g
ZOO od Adriany
bazalka 1 hrst
k podávání
parmazán
strouhaný, k podávání

Postup

1

Olej rozehřejte v hrnci, vsypte cibuli a opékejte ji dosklovita. Přidejte mrkev a pokračujte v opékání, měla by změknout a cibule zhnědnout.

2

Přilijte pas­satu, rajčata, vývar, tro­chu cukru, špetku skořice a vařte, aby mrkev změkla. Rozmixujte a dochuťte solí, pepřem, smetanou a případně cukrem.

3

Těstoviny uvařte dle návodu na obalu.

4

Polévku rozdělte do misek či talířů, přidejte uvařená zvířát­ka, posypte parmazánem a ozdobte bazalkou.

Něco navíc:
Polévka bude skvělá i s bazalko­vým pestem. Pokud vám zbylo ještě z léta, teď je ideální čas po něm sáhnout!

Autor: Komerční sdělení

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč