Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fusilli se špenátovou omáčkou

Fusilli se špenátovou omáčkou

4/5 Počet hodnocení: 20
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2565 kcal
Bílkoviny 88 g
Sacharidy 224 g
Tuky 144 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pojďte si s námi připravit těstoviny s omáčkou, kterou nemusíte vařit!

Suroviny

těstoviny 400 g
Fusilli – vřetena
česnek 1 stroužek
nadrobno
velký, šťáva z něj
strouhaný a I na posypání
čestvý listový
50 g
piniová jadérka lehce opražená
sůl
pepř
na dochucení

Postup

1

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Mezitím v robotu rozmixujte česnek, mascarpone, citronovou šťávu, parmazán a zhruba polovinu špenátu na hladkou omáčku.

2

Fusilli důkladně sceďte a vraťte do hrnce. Vmíchejte omáčku, piniová jadérka a zbývající špenátové listy a na mírném ohni minutu dvě povařte, jen aby lístky špenátu zavadly. Osolte, opepřete a podávejte posypané zbylým parmazánem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/7

Komentáře

05.01.2019 16:56

příšerně kyselé, nedalo se jíst - šťáva z jednoho citronu je moc (a to ani nebyl velký)

19.03.2008 08:46
Recept se nachází v č.7/07, str.21

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč