0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hrášková polévka
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 900 kcal
Bílkoviny 33 g
Sacharidy 92 g
Tuky 41 g
Vláknina 35 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Studené polévky patří k létu i teplému podzimu stejně jako ty horké k zimě. Jejich úkolem je lehce zasytit a výrazně osvěžit – a tahle to umí na výbornou!

Suroviny

hrášek 450 g
mražený
máta 1 hrst
čerstvá
smetana ke šlehání 4 PL
voda 1 l
vařící
bujon zeleninový 1 ks
kostka
pažitka
nasekaná, na ozdobení

1V hrnci smíchejte vařící vodu s bujonem a hráškem.

2Nechte mírně vychladnout. Potom směs přelijte do mixéru, přidejte lístky máty a rozmixujte na kaši.

3Dejte chladit. Mezitím ušlehejte smetanu.

4Podávejte se šlehačkovou čepicí posypanou kousky pažitky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/8

Komentáře

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč