0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem

5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3828 kcal
Bílkoviny 233 g
Sacharidy 289 g
Tuky 180 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží chuť a zářivé barvy jara k vám do kuchyně vnese tenhle úžasný recept.

Suroviny

nakrájená
těstoviny 500 g
fettuccine
vejce 4 ks
rozklepnutá
olivový olej 3 PL
cibule 2 ks
střední kus, pokrájená
paprika červená 1 ks
na kostičky
víno bílé 50 ml
vývar kuřecí 100 ml
smetana na vaření 250 ml
rukola
sůl
pepř

1 Do kastrůlku s mírně vroucí osolenou vodou s trochou octa nechte po jednom sklouznout vejce. Bílek přehrňte přes žloutek a povařte, až bílek ztuhne. Vyjměte.

2 Ve velké pánvi rozpalte olej a zprudka na něm osmažte kousky masa; vyjměte je a osmažte cibuli a papriku. Zalijte vývarem, vínem i smetanou a povařte do zhoustnutí. Porce těstovin s masem a omáčkou doplňte roketou i osoleným a opepřeným vejcem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč