Zní to jako příběh hollywoodského filmu. Zootechnička Jana se ze dne na den stala favoritkou a později i finalistkou televizního pořadu Peče celá země. Dnes je uznávanou cukrářkou, autorkou kuchařky a lektorkou kurzů ve vyhlášeném studiu HF...
Irskou hospodu si možná představíte jako místo, kde neslyšíte vlastního slova a k pivu vám naservírují maximálně klobásu. Přesně od toho se ale chtěli majitelé restaurace Arthur's Pub odklonit. Jejich restaurace je moderní, stejně jako...
Řeřicha setá (Lepidium sativum) je jednoletá rostlina z čeledi brukvovitých, která dorůstá výšky asi 40 cm. Součástí našeho jídelníčku se staly především její listy, které vyrůstají sotva pár dní po vysetí.
...
Je to víc než jen plevel na zahradě. Pampeliška smetánka lékařská je zdravá bylinka a přináší s sebou také bohatství chutí nejen králíkům. Připravíte z ní med i salát, její dekorativní květy a listy rozzáří talíř.
...
Věděli jste, že pistácie dokonale chutnají a jsou také zdrojem prospěšných tuků, antioxidantů a dalších blahodárných látek? Těch dobrot, do kterých je můžete použít! Pojďme společně rozloupnout jejich skořápku a připravit si z nich (nejen)...
Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...
Komentáře