0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Dip z uzené makrely
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 2
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 771 kcal
Bílkoviny 55 g
Sacharidy 16 g
Tuky 56 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zdravá desetiminutovka

Suroviny

makrela 250 g
uzené filety – zbavené kůže a rozdělené na vločky
jarní cibulka 1 svazek
očištěná a jemně nasekaná
křen 4 PL
strouhaný
zelenina
křupavá, případně chipsy nebo chléb k podávání

1 V míse promíchejte rybu se smetanou a cibulkami na hrubou pomazánku, vmíchejte křen. Podávejte s proužky paprik, okurek nebo řapíky celeru.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/8

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.8/07, str.25

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč