0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tuňákový salát s cizrnou

Tuňákový salát s cizrnou

4.1/5 Počet hodnocení: 16
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1523 kcal
Bílkoviny 47 g
Sacharidy 70 g
Tuky 103 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Cizrna neboli římský hrách má příjemně oříškovou chuť, která skvěle ladí se zeleninou.

Suroviny

tuňák
v olivovém oleji, konzerva
v konzervě
rajčata cherry
cibule červená
na kolečka
na plátky
sůl
vinný ocet červený
olivový olej

Postup

1

Slitého tuňáka v olivovém oleji dejte do mísy a rozdělte na větší kousky. Přidejte konzervu slité cizrny, smíchejte s půlkami třešňových rajčat, kolečky červené cibule, plátky okurky, osolte a přihoďte hrst rukoly.

2

Před podáváním pokapejte červeným vinným octem a olivovým olejem.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Komentáře

Anonym

Když se chci na večeři trochu rozmazlit, udělám si tento salát, je fakt super. Dělám ho z běžné suché cizrny, kterou předem povařím. Většinou si nechá trochu stranou, když dělám cizrnovou polévku.

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč