0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tuňákový salát s cizrnou

Tuňákový salát s cizrnou

3.9 / 5. Počet hodnocení: 16
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1523 kcal
Bílkoviny 47 g
Sacharidy 70 g
Tuky 103 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Cizrna neboli římský hrách má příjemně oříškovou chuť, která skvěle ladí se zeleninou.

Suroviny

tuňák
v olivovém oleji, konzerva
cizrna
v konzervě
rajčata cherry
cibule červená
na kolečka
okurka
na plátky
sůl
rukola hrst
vinný ocet červený
olivový olej

1 Slitého tuňáka v olivovém oleji dejte do mísy a rozdělte na větší kousky. Přidejte konzervu slité cizrny, smíchejte s půlkami třešňových rajčat, kolečky červené cibule, plátky okurky, osolte a přihoďte hrst rukoly. Před podáváním pokapejte červeným vinným octem a olivovým olejem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Komentáře

Anonym

Když se chci na večeři trochu rozmazlit, udělám si tento salát, je fakt super. Dělám ho z běžné suché cizrny, kterou předem povařím. Většinou si nechá trochu stranou, když dělám cizrnovou polévku.

Obchod Apetit