< 60 min
4,6
Vydatné chilli con carne
< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky
< 60 min
4,1
Topinková bomba
< 60 min
4,1
Šlehačková bublanina s ovocem
< 60 min
4,6
Babiččina bábovka
< 60 min
4,2
Granny's apple pie aneb babiččin jablečný koláč
< 60 min
4,8
Gnocchi se špenátem
< 60 min
3,9
Skořicové rolky
< 60 min
4,0
Poctivá čína
< 60 min
3,7
Perník s jablky
< 60 min
4,1
Supersnadný hrnkový meruňkový koláč
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč
< 60 min
3,3
Svatomartinské rohlíčky podle Josefa Maršálka
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
< 60 min
4,3
Těstoviny s lehkou cuketovou omáčkou
< 60 min
4,4
Minestrone
< 60 min
4,2
Dýňové rizoto
< 60 min
4,4
Chilli con carne
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
< 60 min
4,4
Velikonoční beránek
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
< 60 min
4,2
Cheesecake s bílou čokoládou a borůvkami
< 60 min
4,1
Hrnková buchta s borůvkami a drobenkou
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý